Bine ai venit la Agroland Professional Farm! Contacteaza-ne la 0727 884 233 sau ferme@agroland.ro

Nutriție animală

  • Home
  • Nutriție animală
Excelență în

Nutriție animală

Cea mai importantă activitate într-o fermă este managementul alimentației animalelor cu cele două componente lotizare și furajare. Respectând conceptul nostru de lotizare-furajare veți reuși să obțineti:

Fertilitate ridicată.
Stare bună post-partum
Viței sănătoși și viguroși
Producții ridicate și costuri minime
Cows in a farm. Dairy cows. Cowshed
Male farmer pouring raw milk into container with dairy cows in background
Woolly Sheep in a Green Field on a Sunny Summer Day

Repausul mamar- RM (dry cows) – perioada de refacere a glandei mamare care trebuie să fie de 60 zile înainte de fătare (altfel producția de lapte următoare va fi semnificativ afectată). 

Pregătire fătare (Dry close-up, tranziția de la RM-Fresh) – e cea mai importantă perioadă din viața unei vaci de lapte. Produsele pentru această perioadă sunt concepute special pentru a satisface nevoile în vitamine, macro și micro minerale avand oligoelemente legate organic, cantitate de vitamina E ridicată, raport CA:P inversat. 

Vaci proaspăt fătate (fresh cows) – apariția căldurilor naturale, sănătatea și producția de lapte este influentata decisiv de modul în care sunt tratate animalele din aceasta categorie. Vă recomandam un energizant pentru utilizare imediat după fătare, suplimente energetice care să șuștină necesarul de energie al animalelor și care să împiedice mobilizarea rezervelor corporale care pot crea probleme mari de sănătate ajungandu-se până la pierderea animalului, premixuri vitamino-minerale complete cu oligoelemente legate organic, cu drojdii vii care sunt create pentru a susține metabolismul, sănătatea și producția de lapte a vacilor. 

Vaci de lapte (alte grupe) – în funcție de specificul fiecărei ferme, de organizarea adăposturilor și a mulsului recomandam că, în afara de loturile deja prezentate mai sus, să existe minim încă doua loturi care să fie tratate diferențiat din punct de vedere al furajării, lucru foarte necesar din considerente ce țin de sănătatea animalelor, de producțiile acestora și nu în ultimul rand de considerente economice. Pentru aceste grupe vă punem la dispoziție o gama larga de premixuri vitamino-minerale, surse de grăsimi protejate și stabile în Rumen, galeți cu minerale de lins împreună cu pachetele de servicii constant în monitorizarea evoluției animalelor, analize ale furajelor, întocmire de rații furajere.

Ai nevoie de mai multe informații?

Discută cu un expert APF

Ai nevoie de mai multe informatii? Contactează un reprezentant Zonal si vei primit toate informatiile de care ai nevoie pentru ferma ta. Acordam tot interesul astfel incat produsele si serviciile noastre sa contribuie la bunul mers al fermei dumneavoastră.

Produsele Selectate

Nu ai niciun produs în coș.

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]