Bine ai venit la Agroland Professional Farm! Contacteaza-ne la 0727 884 233 sau ferme@agroland.ro

Despre noi

Despre noi

Agroland Proffesional Farm

Agroland Professional Farm este un partener viabil și de încredere pentru fermieri, prin serviciile și produsele pe care le oferim de mai bine de zece ani. Ne adresăm tuturor fermierilor cu soluții individuale adaptate condițiilor din fiecare fermă, indiferent de dimensiune. Cea mai importantă activitate într-o fermă este managementul alimentației animalelor cu cele două componente lotizare și furajare.

Respectând conceptul nostru de lotizare-furajare veți reuși să obțineti o stare bună de sănătate a animalelor, fertilitate ridicată, stare bună după fătare, viței sănătoși și viguroși, producții ridicate și costuri minime

Herd of Hereford cows in a pasture at sunset.
Dezvoltare continuă

Echipamente pentru Ferma

Este prioritar pentru noi să perpetuăm valorile în care credem și față de care ne-am angajat de foarte mulți ani – onestitate, sinceritate, angajament și loialitate – fie că este vorba de clienții noștri, de furnizorii noștri sau de personalul nostru. Satisfacerea clienților noștri este prioritatea noastră numărul 1.

 Firma noastră vă oferă acum și o gamă largă de echipamente pentru fermă. care vă oferă un raport calitate-preț excelent, cu termene de livrare scurte pentru a vă aproviziona rapid nevoile fermei dumneavoastră. Echipa noastră este aici în fiecare zi pentru a concepe soluții care să răspundă nevoilor dumneavoastră.

71yfuMWTj5L
Produsele Selectate

Nu ai niciun produs în coș.

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]